Teakhout

Wil jij de schoonste tuin van de buurt?

Misschien is het gras bij de buren groener, maar door de aanschaf van een eigen veegmachine is jouw tuin véél schoner.

Een strakke en schone tuin kan zo veel makkelijker gemaakt worden door een veegmachine. Zelfs de hoeken in de tuin kunnen worden meegenomen. Losliggend zand op de tegels, het grint wat heeft zich heeft verplaatst naar je pad, herfstbladeren of het vuil na die gezellige barbecue kunnen moeiteloos worden verwijderd. Naast dat je tuin strak en schoon wordt, is het gemak van een veegmachine meteen voelbaar.

Nooit meer lopen en bukken met je stoffer en blik

Stel je eens voor; geen blaren meer, geen rugpijn en geen losschietende bezemstelen. Herken je dat? Ben je eindelijk klaar met het vegen van je tuin, begint het zware werk pas echt. Namelijk het gebruik van je stoffer en blik. Dit kan je allemaal worden bespaard met de aanschaf van een veegmachine.

Opgeruimd staat netjes

Voor ieders budget en type tuin is er wel een veegmachine te krijgen. Veegmachines bevatten borstels die de oppervlakte goed schrobben en het vuil opvangen in een container of bak. Klein vuil zoals zand, grint, peuken of bladeren kan door iedere veegmachine worden opgeruimd. De container of bak is afneembaar en kan worden leeggegooid.

Kleine tuin? Geen probleem!

Wie denkt dat een veegmachine alleen bedoeld is voor grote oppervlakten, zal zich verbazen. Heb je een kleine tuin, kun je kiezen voor een handzame machine met een snoer. Heeft je tuin een grote oppervlakte, dan kun je kiezen voor een machine met een accu. De accu’s zijn sterk en hebben een lange levensduur. Het vermogen van de machine is afhankelijk van wat jij er mee wil doen. De machines zijn makkelijk op te bergen in je garage of schuurtje.

Het resultaat is direct zichtbaar en je houdt tijd over om nóg meer van je tuin te genieten

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *