Teakhout

Kunstgras; BuitenGewoon goed

Veel mensen vinden het fijn om veel groen in hun tuin te hebben. Dit geeft een natuurlijk gevoel en creëert direct een gezellige sfeer. Het aanleggen van een stuk gras hoort hier dus ook bij. Onder meer vanwege het grote gemak, kiezen veel mensen voor kunstgras, maar het aanbod hierin is erg ruim. In dit artikel leest u dan ook wat een goede soort is en waar je dit het beste koopt.

Geschikt voor diverse doeleinden


Wanneer u op zoek bent naar een mooie grasmat, dan zult u al snel merken dat hier veel verschillende soorten in zijn, elk geschikt voor verschillende doeleinden. Niet alleen de kwaliteit verschilt, maar ook de lengte van de sprieten en het kleurgebruik is anders. Dit heeft als voordeel dat u zelf kunt kiezen waar de voorkeur naar uitgaat en u zodoende altijd verzekerd bent van kunstgras dat bij u past.

De perfecte uitstraling voor elke tuin


Wanneer u graag wilt dat uw tuin er altijd fris en stralend bij ligt, dan is de keuze voor kunstgras in de tuin zeker goed. U heeft geen last van bruine of kale plekken, omdat een goede grasmat sterk en tegelijkertijd flexibel is. Het laat vocht door en is bestand tegen de (vries)kou. Bovendien vergt het weinig onderhoud en is het ook nog eens een duurzame keuze. U zou kunnen zeggen dat u de voordelen heeft van echt gras, zonder er de nadelen van te ondervinden.

Kwaliteit tegen goede prijzen


Bent u dus op zoek naar een mooi grastapijt voor in uw tuin of op uw balkon? Dan is het goed om de verschillende soorten nader te bekijken om op die manier een goede afweging te kunnen maken. Laat u ook gerust deskundig adviseren. Het is tenslotte een investering, waarvan u toch het liefst lange tijd wilt genieten en teveel betalen, dat doet u uiteraard liever niet. U wilt kwaliteit tegen een gunstige prijs en dat vindt u bij BuitenGewoonKunstgras. Vraag gerust eens gratis stalen aan om alvast een eerste indruk te krijgen van de verschillende soorten. De service die zij bovendien bieden, kenmerkt zich door de hoge mate van klantvriendelijkheid en advies op maat.

Teakhout

Kunstgras om 6 goede redenen

Veel tuinbezitters overwegen kunstgras te nemen in plaats van echt gras. Maar waarom zou je nou kunstgras kopen? Kunstgras heeft ten opzichte van echt gras een aantal belangrijke voordelen. Voor veel mensen doorslaggevend voor de keuze van kunstgras kopen. Voor u misschien ook?

Nooit meer maaien

Kunstgras blijft altijd op lengte en het groeit niet. Kunstgras heeft in tegenstelling tot natuurlijk gras geen onderhoud nodig. Nooit meer heen en weer lopen met de grasmaaier en nooit meer de kanten bijknippen met de grasschaar of trimmer. Voor veel mensen is dit de belangrijkste reden om kunstgras te nemen. En dat is natuurlijk ook niet gek.

Nooit meer sproeien

Door de opwarming van het klimaat krijgen we meer warme zomers in Nederland en langere periodes van droogte. Daar kan een gazon niet goed tegen. Daarom zullen mensen met natuurlijk gras in de zomer soms moeten sproeien. Kunstgras hoeft daarentegen nooit gesproeid te worden en verandert bij lange droogte ook niet in een gele vlakte. Zo heb je het hele jaar door mooi groen gras in de tuin.

Te veel of te weinig zon geen probleem

Elk huis met een tuin heeft wel een paar delen die niet optimaal zijn voor een gazon van gras. Te veel zon, teveel schaduw, te nat of te droog. Kunstgras kan op elke plek in de tuin gelegd worden en geeft altijd een mooi en egaal gazon. En niet alleen in het voorjaar, maar het gehele jaar door.

Goede ondergrond voor schommels, klimrekken en glijbanen

Wie kinderen heeft en een tuin weet wel hoe laat het is. Vroeg of laat zal er een glijbaan, trampoline, schommel of ander speeltuig geplaatst moeten worden. Echt gras is niet bestand tegen weinig licht onder de speeltuigen en te veel geloop. En u wilt toch ook geen grote plas aan het einde van de glijbaan of onder de schommel? Daarom is een kunstgrasmat ook in deze gevallen beter geschikt.

Kunstgras gaat lang mee

Kunstgras heeft ook nog eens heel lang mee. Goede kwaliteit kunstgras verkleurt niet en heeft zo goed als geen onderhoud nodig. Kunstgras blijft zo’n 15 tot 25 jaar mooi. 

Geschikt voor elke ondergrond

Is uw tuin niet helemaal vlak of is de ondergrond niet vruchtbaar, te drassig of te zanderig? Dan is het aanleggen en het onderhouden van natuurlijk gras lastig. Met kunstgras heeft u  daar geen last van. 

Tuin

Zo geef je je tuin een complete make-over

Zo nu en dan wil iedereen wel eens zijn of haar tuin veranderen. Zeker richting het voorjaar, omdat je dan weer wat vaker in je tuin wilt gaan zitten en dan wel een mooie verzorgde en nette tuin wilt hebben. Maar niet iedereen heeft een even groot budget en kan een dure nieuwe tuin betalen. Gelukkig zijn er goedkope loungeset en goedkope tuintafel te koop, waardoor het wat makkelijker wordt om je tuin op te knappen. Hierdoor kunnen ook mensen die een wat krapper budget hebben een mooie verzorgde en leuke tuin hebben om met de warme zomers in te zitten. Om je tuin zo mooi mogelijk te maken is het handig om je eerst in te lezen en te bedenken wat voor tuin je in gedachten hebt voor jouw huis. Je kunt de hulp inschakelen van een professional, maar je kunt ook vrij eenvoudig zelf je tuin opknappen. Daarom geven we je nu wat tips zodat ook jij je tuin helemaal mooi kunt maken naar jouw smaak.

Het opfleuren van je tuin voor de zomer

Bloemen en planten geven veel kleur aan je tuin en kunnen de uitstraling van je tuin volledig veranderen. Zeker als het lente of zomer is en alle bloemen, planten en bomen vol in de bloei zijn. Maar als je niet zulke groene vingers hebt en niet goed voor planten kunt zorgen, dan zijn er natuurlijk ook veel andere mogelijkheden om je tuin op te fleuren. Zo kan het toevoegen van kleine details al veel veranderen aan je tuin en je tuin een compleet andere look geven. Je kunt bijvoorbeeld wanddecoratie ophangen aan de wand van je schuur. Of kun je je tuin wat licht geven voor de warme zomeravonden door een aantal kaarsen neer te zetten of wat lichtjes op te hangen en neer te zetten. Of je kunt een haard kopen om warm te blijven voor de wat koudere dagen.

Meubels voor in je tuintje

Wanneer je je tuin gaat opknappen of een make-over wilt gaan geven kunnen nieuwe meubelstukken voor in je tuin natuurlijk niet ontbreken. Zonder banken, stoelen of een tafel is het lastiger om lekker in je tuin te zitten. Een tuin is niet compleet zonder tuinmeubels. Als je er nog geen hebt dan is het zeker de moeite waard om er in te investeren. Als je al meubelen in je tuin hebt staan dan is het belangrijk dat je ze goed onderhoudt. Je wilt natuurlijk niet dat ze na een jaar of twee al aan vervanging toe zijn door de continue verandering in weer en temperatuur. Bij houten meubelen is het nog belangrijker om ze te beschermen en te onderhouden. Alleen dan zullen je meubels lang mee gaan. Je houten meubelen zullen er in de herfst en de winter verweerd uitzien. Daarom is het handig om deze opnieuw te beitsen, zodat ze er weer zo goed als nieuw uitzien. Als je een kleiner budget hebt en je wel al meubels in je tuin hebt staan, maar deze een make-over wilt geven dan zijn er genoeg oplossingen. Zo kun je ze verven in een andere kleur en krijg je gelijk een andere uitstraling in je tuin.

Tuin

Deze producten mogen niet ontbreken bij het onderhouden van de tuin

Het is belangrijk om je tuin eens in de zoveel tijd te onderhouden. Als je dit niet doet dan verandert je tuin binnen de kortste keren in een grote jungle die is overwoekert met onkruid. Als je het onkruid te lang zijn gang laat gaan kan het onkruid er zelfs voor zorgen dat je bloemen en planten uit je tuin worden verdreven. Om je tuin er goed en verzorgt uit te laten zien is het belangrijk dat je de goede gereedschappen in huis hebt liggen. Dat maakt het onderhouden van jouw tuin natuurlijk een stuk eenvoudiger. Het is daarom handig om husqvarna onderdelen in huis te hebben voor het wieken van de ongewenste planten. Er zijn super veel verschillende soorten tuingereedschappen, waardoor het lastig wordt om erachter te komen welke jij nodig hebt voor je tuin. Zo heb je gardena slanghaspels, schoffels, snoeischaren, grasscharen, en nog veel meer. Daarom laten we hieronder de meest bekende tuingereedschappen zien en waarvoor ze dienen.

Het verwijderen en voorkomen van onkruid in je tuin

Als je borders of perkjes in je tuin hebt groeit er elk jaar onkruid in. Dit laat je tuin er overwoekerd en minder net uitzien. Om hier vanaf te komen, moet je het onkruid wel kunnen wieken. De plant er met je handen uittrekken laat vaak een deel van de plant achter, waardoor het onkruid weer snel terug kan groeien. Een schoffel kan je helpen te voorkomen dat het onkruid binnen mum van tijd weer terug groeit en maakt het voor jou gemakkelijker om het onkruid te verwijderen. Met een schoffel kan je de aarde losmaken en daarna makkelijk het onkruid met wortel en al uit de grond halen. Met een drietand krabber kun je ook de aarde losmaken. Met een krabber is het vaak wat eenvoudiger om tussen de planten en bloemen in je tuin door te komen. Daarnaast zijn ze ook te vinden in verschillende uitvoeringen, waardoor je kunt kiezen voor een drietandkrabber met een korte of met een lange stok. Een drietandkrabber wordt vaak als een gereedschap gezien dat gemakkelijker onkruid kan verwijderen dan een schoffel.

Het snoeien van je planten en bomen

Sommige planten groeien heel erg snel en veel. Om alles netjes eruit te laten zien moet je daarom af en toe je planten en bomen snoeien. Hiervoor zijn er veel verschillende hulpmiddelen te vinden. Als je een haag in je tuin hebt dan is het handig om een elektrische heggenschaar in huis te hebben. Maar als je enkel een paar struiken en planten in je tuin hebt staan, dan is een snoeischaar voldoende om je tuin te kunnen onderhouden. Als je een gazon in je tuin hebt, dan gebruik je waarschijnlijk een grasmaaier om het gras kort te houden. Echter zijn er altijd wat plekjes op je gazon waar je net niet bij kunt komen met je grasmaaier. Om ook deze plekken kort te houden, kun je een grasschaar aanschaffen. Hiermee kun je eenvoudig de kleinste plekjes onderhouden zonder dat het al te veel moeite kost. In de herfst kun je tuin vol komende liggen met bladafval, zeker als je veel planten en bomen hebt. Een bladhark is daarom ideaal om in huis te hebben. 

Teakhout

De Lange BV: zaagsel, openhaardblokken en pellets

De Lange B.V. is een modern familiebedrijf uit Ursem, Noord-Holland. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van zaagsel voor veehouderijen, openhaardblokken voor de retail en pellets voor particulieren en bedrijven.

Het ophalen van houtvezel en zaagsel bij de houtverwerkende industrie (zoals kozijnen- en meubelfabrieken) is één van de kernactiviteiten. Het aangeleverde afval wordt in de fabriek geschoond van vervuilingen zoals metalen, plastic, zand en grind. De schone houtresten worden in verschillende fracties gezeefd en verwerkt tot pellets, openhaardblokken en zaagsel voor veehouderijen.

  1. Houtpellets

Bij De Lange B.V. persen ze fijn onbehandeld zaagsel en schoon gemalen resthout onder hoge druk samen tot pellets, brokjes geperst hout van een paar centimeter lang. Deze houtpellets zijn pure en natuurlijke energiebommetjes, die zowel thuis als in verschillende soorten verbrandingsovens gebruikt kunnen worden. Pellets zijn CO2-neutraal, erg zuinig en het asgehalte is na verbruik minder dan 0,6%. Dit resterende as kunt u naderhand als compost in de tuin gebruiken. Het bedrijf produceert uitsluitend biomassa pellets van topkwaliteit. In de houtkorrels zit alleen A-kwaliteit hout, geen sloophout of verlijmde delen. U heeft de keuze uit witte houtpellets (gemaakt van zachte houtsoorten) en bruine (waarin we een mix van bruin, rood en wit hout gebruiken).

  1. Houtvezels en zaagsel

De houtkrullen of houtvezels worden gescheiden nadat ze gezeefd zijn, in wit (zacht) en gemengd (iets minder zacht). Dit proces herhaalt men ook met het zaagsel. Houtvezel is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kippenschuren, paardenboxen en om te strooien in bloembedden. Maar ook eigenaren van konijnen of cavia’s zijn zeer blij met dit product. Bodembedekking van houtvezel is schoon, hygiënisch en houdt dieren langer gezond.

  1. Stalstrooisel & Houtkrullen

Het zaagsel gaat met name naar veehouders die het vaak gebruiken in ligboxstallen. Daarnaast wordt het zaagsel bijvoorbeeld gestrooid in varkensstallen. En dat is niet gek, want daar is het tenslotte ooit allemaal mee begonnen! Ook wordt in de fabriek Lava3 geproduceerd. Dit product van strooisel houdt de ligboxstal en klauwen van het vee droog, is bacterieremmend en stimuleert het bodemleven. En het is 100% veilig, zelfs als uw dieren er per ongeluk van eten. Daarnaast vormt het ook een uitstekend alternatief voor krijt en kalk.

  1. Openhaardblokken

De Lange B.V. en is één van de grootste producenten van openhaardblokken in Europa. De haardblokken worden vervaardigd uit zaagsel en paraffine. Ze gebruiken hiervoor uitsluitend de beste grondstoffen, zonder toevoeging van houtafval of dierlijke vetten.

De haardblokken zijn er in verschillende uitvoeringen met een brandduur van ongeveer 2 tot 3 uur per stuk. Wie een open haard heeft kent misschien één van de eigen merken Pyrobloc, Optima (’t schone openhaardblok) en Ceraflame (firelog). In deze merken komt al de kennis en ervaring samen om een perfect vuur te garanderen.

Huis

In dit blog hebben we een aantal redenen voor je op een rijtje gezet waarom je rolluiken moet nemen bij je woning en wat het nut ervan is. Ook hebben we een aantal populaire modellen voor je op papier gezet. En hopelijk wil je na het lezen van deze tekst ook wel rolluiken thuis of heb je juist de oplossing voor je probleem gevonden. Dat zou natuurlijk helemaal een super resultaat zijn.

Waar dienen rolluiken allemaal voor

De bekendste functie van een rolluik is natuurlijk het zonlicht tegenhouden op de slaapkamers zodat er lekker kan worden uitgeslapen. Maar er zitten veel meer redenen achter het gebruik van een rolluik bij een woning. Bijvoorbeeld veiligheid, een rolluik zit natuurlijk van buiten de woning voor het raam en kan zelfs voor de deur zitten. Als deze s nachts dicht zitten is het voor inbrekers al bijna onmogelijk om binnen te komen. De rolluiken zijn getest op inbraakpreventie dus zonder dat er grof geschud gebruikt wordt kom je haast niet binnen. En als er dan echt grof geschut gebruikt wordt is de hele wijk inclusief de bewoner van de woning wakker en daar zitten de meeste inbrekers niet op te wachten. Een andere reden om rolluiken te nemen is ook privacy. Stel je woont aan een drukke straat waar veel voetgangers of auto’s passeren, dan kan het irritant zijn omdat je hele tijd het gevoel heb dat mensen bij je naar binnen staan te kijken. Of je kan natuurlijk s avonds last hebben van de koplampen van de passerende auto’s als je je rolluik naar beneden doet kan je je woning van deze dingen afsluiten. Het is natuurlijk ook lekker als het hartje zomer is en je slaapkamer op het zuiden gericht is. Zonder rolluik is het dan s avonds absoluut niet vol te houden omdat de zon heel de dag naar binnen heeft staan schijnen. Als je s morgens vroeg al de rolluiken dicht doet kan het heel de dag lekker koel blijven op je kamer. Dit allemaal zodat je na een lange dag gewoon een goede welverdiende nachtrust kan pakken.

Soorten rolluiken

Er zijn verschillende soorten rolluiken, denk hierbij aan handmatige rolluiken of aan elektrische rolluiken. De hand bestuurde rolluiken zien we vaak bij woningen omdat het er dan niet zo heel veel zijn. Bij bedrijfspanden zien we vaak dat er wordt gewerkt met elektrische rolluiken, vaak omdat het er hier een stuk meer zijn en dus is het makkelijker om ze allemaal tegelijk te kunnen besturen met een afstandsbediening.

Wil je nou meer weten over rolluiken, kijk dan even op www.zonweringgarant.nl 

Tuin

Een hovenier kan je erg goed helpen als je iets aan je tuin wilt laten doen, maar wat doet een hovenier allemaal nog meer? Dat gaan we je vertellen in deze blog, daarnaast hebben we ook nog wat verschillen van wat de hovenier in de zomer en in de winter anders doet. 

Wat is een hovenier? 

Een hovenier is iemand die je kan helpen als je iets wilt laten doen aan je tuin. Dit zijn mensen die gespecialiseerd zijn in alles wat met tuinieren te maken heeft. Zij kunnen meer betekenen dan alleen planten plaatsen of een glasmat er in leggen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ook erg goed van pas komen om een schutting te plaatsen of een vlonder te bouwen. Hier gaan we meer op in, in de volgende alinea. 

Wat doet een hovenier?

Zoals eerder genoemd kan een hovenier voor verschillende klusjes worden ingezet. Zo kan een hovenier je tuin klaar maken voor het komende seizoen, een nieuwe schuttingen of een veranda bouwen en ze kunnen je tuin ook nog blijven onderhouden. Het onderhouden van je een tuin kost vaak veel tijd en energie. Daarom kan een hovenier je daar erg goed bij helpen. Het onderhoud kan op verschillende termijnen, zo kan het zijn dat je de hovenier wekelijks ontvangt maar als je dat te vaak vindt kan je de hovenier ook maandelijks laten komen. Als je op internet zoekt naar Hovenier Hellevoetsluis zul je veel verschillende hoveniers. Een bedrijf waar je een hovenier kan inschakelen kan bijvoorbeeld W&W tuinen zijn.

Zomer vs winter

Het verschilt per seizoen wat er moet gebeuren aan de tuin. In de winter zijn er vaak opknapbeurten zodat alles er in de lente goed bij ligt. In de lente en zomer worden er vaak aanvragen gedaan voor planten en bloemen. Ook ligt het eraan in welk seizoen de planten en bloemen het beste bloeien. Hovenier Hellevoetsluis heeft hier veel verstand van en daar kan je altijd contact mee opnemen. 

Conclusie 

Een hovenier kan op verschillende momenten van pas komen en ook in verschillende seizoenen. Een tuin onderhouden kan erg veel tijd en energie kosten, daarom kan je bijvoorbeeld hovenier Hellevoetsluis inschakelen, zij kunnen je helpen met het onderhouden en mooi maken van je tuin. Hoveniers zijn hierin gespecialiseerd en weten goed wat ze doen, maak daarom je wensen kenbaar dan kan de hovenier daar mee aan de slag. Wil jij een hovenier inschakelen? 

Tuin

Veel mensen hebben het om de tuin: een hekwerk, maar waar dient een hekwerk nou allemaal voor? In dit blog proberen we je antwoord te geven op deze vraag. En wie weet ga je na het lezen van deze tekst zelf ook een hekwerk aan schaffen. Of heb je juist de perfecte oplossing voor je probleem gevonden. Dat zou natuurlijk de perfecte uitkomst zijn voor de beide partijen.

Veiligheidsredenen 

Dit is natuurlijk het hoofddoel van een hekwerk rondom een tuin of een bepaald privé terrein wat beveiligd moet worden. De beveiliging met een hek kan oplopen tot in verschillende gradaties. Je kan natuurlijk kiezen voor een simpel hek voor om je terrein zonder al te veel poespas die er gewoon voor zorgt dat je niet zomaar op je terrein bent. Je kan ook voor een wat geavanceerder hek kiezen, bijvoorbeeld een hek uitgerust met een beveiligingssysteem. Als er dan iemand aan het hek zit krijg je een melding op een app waardoor je dus meteen alert bent op ongewenste bezoekers. Een hek is natuurlijk ook de perfecte basis voor een camera installatie op het hek frame is dat makkelijk te bevestigen, deze kan dan samen werken met de bewegingssensoren in het hek. op deze manier wordt de tuin als maar veiliger en veiliger. Je kan natuurlijk het hekwerk niet helemaal aanpakken en dan de doorgang simpel laten, dat is het eerste waar inbrekers het gaan proberen. Het advies is dus ook als je je hekwerk gaat beveiligen moet je ook een beveiligde poort kopen. Deze zorgt voor een goede afsluiting van het terrein en kan dus goed samenwerken met de rest van het beveiligde hek. Dit maakt het totale beveiligings plaatje van je terrein of tuin helemaal compleet.

Privacy redenen

Hekken zorgen natuurlijk voornamelijk voor beveiliging maar ook voor andere dingen zoals privacy. Als je midden in een rij huizen woont heb je aan beide kanten natuurlijk buren die als er geen hek staat zo je tuin in kunnen kijken. Dus zonder een hek kan je je niet echt afsluiten van de buren en dus heb je weinig privacy. En als je natuurlijk niet houd van een dichtgetimmert hek kan je altijd nog een stalen frame neerzetten en daar bijvoorbeeld planten door heen of aan laten groeien. 

Voor meer info over hekken kijk dan even op : www.mthekwerken.nl 

Gras

In Nederland zijn er duizenden natuurgrasvelden waarop atleten in alle weersomstandigheden zouden moeten kunnen trainen en spelen. Deze velden moeten dan ook voldoen aan de zogenoemde ‘sporttechnische eisen’. Dat betekent bijvoorbeeld dat de ondergrond geschikt moet zijn om er met plezier veilig op te kunnen spelen. Al meer dan honderd jaar worden er in Nederland van deze velden aangelegd, en onderhouden. Door het doen van onderzoek en het opdoen van ervaring is er steeds meer kennis aanwezig hoe deze velden in een goede conditie gehouden kunnen worden. Om een sportveld in goede conditie te houden is het belangrijk je te houden aan een aantal onderhoudsmaatregelen. Soms is regulier onderhoud voldoende, maar het kan ook best voorkomen dat er extra aandacht moet worden besteed aan het veld om ervoor te zorgen dat deze veilig bespeelbaar blijft. Bij regulier onderhoud van een sportveld kun je denken aan maaien, gras vegen, verticuteren, bemesten, luchten, beregenen, onkruid verwijderen en controles van het drainagesysteem. Al deze onderdelen zijn erop gericht om de conditie van je sportveld in optimale staat te kunnen houden.

Milati

Voor het in stand houden van een veilig sportveld waar je lekker op kunt trainen en spelen heb je natuurlijk wel wat materiaal nodig dat jou hierbij helpt. Met machines en producten van Milati haal je dit in huis. Milati kan jou de juiste spullen leveren die nodig zijn voor het onderhoud van het sportveld. Denk bijvoorbeeld aan grasmaaiers, kalkwagens, bladblazers en kooimaaiers. Vooral deze laatste maaier is interessant voor je sportveld. Deze worden namelijk al veel gebruikt door fieldmanagers in stadions, maar ook door professionele hoveniers en aannemers. Zo weet je zeker dat je een topproduct in huis haalt voor het onderhoud. Door simpelweg een afspraak te maken wordt er gekeken naar de verschillende mogelijkheden en naar beste oplossing voor jouw sportveld.

Sportveldbelijning

Het belijnen van je sportveld is altijd al een hele. De ene lijn moet kaarsrecht zijn en de andere lijn moet juist weer een perfect rondje zijn. Hoe makkelijk zou het toch zijn als er een machine bestond die die volledig zelfstandig van je zou overnemen. Deze optie is tegenwoordig werkelijkheid in de vorm van een autonome belijningsrobot. Deze wordt gestuurd via gps en kan snel, efficiënt en effectief jouw sportveld belijnen. Of het nu om rugby, atletiek, voetbal of honkbal gaat, al deze ondergronden hebben sportveld belijning nodig. Voor bijvoorbeeld een voetbalveld heeft deze belijningsmachine maar 30 minuten nodig om de volledige belijning in orde te maken. Dan heb je ook direct de zekerheid dat dit goed gebeurt en je niet achteraf nog moeite hoeft te doen om die ene lijn toch zo recht mogelijk te krijgen. Met de accu die je bijgeleverd krijgt is het mogelijk om 4 velden te belijnen zonder de accu op te laden en je kunt de belijningsrobot helemaal instellen en volgen met een bijgeleverde app. Zo kun je eventueel even bijsturen waar nodig. Verder verspil je geen verf meer, want deze wordt heel efficiënt gebruikt en zo draag je tevens een steentje bij aan het milieu!

Teakhout

Wil jij de schoonste tuin van de buurt?

Misschien is het gras bij de buren groener, maar door de aanschaf van een eigen veegmachine is jouw tuin véél schoner.

Een strakke en schone tuin kan zo veel makkelijker gemaakt worden door een veegmachine. Zelfs de hoeken in de tuin kunnen worden meegenomen. Losliggend zand op de tegels, het grint wat heeft zich heeft verplaatst naar je pad, herfstbladeren of het vuil na die gezellige barbecue kunnen moeiteloos worden verwijderd. Naast dat je tuin strak en schoon wordt, is het gemak van een veegmachine meteen voelbaar.

Nooit meer lopen en bukken met je stoffer en blik

Stel je eens voor; geen blaren meer, geen rugpijn en geen losschietende bezemstelen. Herken je dat? Ben je eindelijk klaar met het vegen van je tuin, begint het zware werk pas echt. Namelijk het gebruik van je stoffer en blik. Dit kan je allemaal worden bespaard met de aanschaf van een veegmachine.

Opgeruimd staat netjes

Voor ieders budget en type tuin is er wel een veegmachine te krijgen. Veegmachines bevatten borstels die de oppervlakte goed schrobben en het vuil opvangen in een container of bak. Klein vuil zoals zand, grint, peuken of bladeren kan door iedere veegmachine worden opgeruimd. De container of bak is afneembaar en kan worden leeggegooid.

Kleine tuin? Geen probleem!

Wie denkt dat een veegmachine alleen bedoeld is voor grote oppervlakten, zal zich verbazen. Heb je een kleine tuin, kun je kiezen voor een handzame machine met een snoer. Heeft je tuin een grote oppervlakte, dan kun je kiezen voor een machine met een accu. De accu’s zijn sterk en hebben een lange levensduur. Het vermogen van de machine is afhankelijk van wat jij er mee wil doen. De machines zijn makkelijk op te bergen in je garage of schuurtje.

Het resultaat is direct zichtbaar en je houdt tijd over om nóg meer van je tuin te genieten