Over ons

Onze tuinmeubel winkel bestaat sinds enkele jaren. In die tijd hebben wij een betrouwbaar en servicegericht imago opgebouwd. Wij bieden dan ook hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Bij ons kunt u terecht voor mooie tuinmeubelen van de beste merken. Een blik op de tuinsets laat zien dat specialisten het met oog voor detail hebben ontworpen.

Kwaliteit tegen goede prijzen

Bij ons krijgt u waar voor uw geld. In het uitgebreide assortiment van onze tuinmeubelen winkel vindt u bijvoorbeeld prachtige loungesets voor ieder budget. Droom tijdens een zomerse middag heerlijk weg op comfortabele banken en kussens. Met onze tuinmeubelen maakt u zeker indruk op eventuele gasten. De loungesets en stoelen zijn een lust voor het oog. Bovendien zit u er dankzij de hoge kwaliteit van onze producten comfortabel bij. De tuinmeubels zijn onder andere gemaakt van hout, aluminium en kunststof. Daardoor gaan ze bijna nooit stuk, waardoor u er jarenlang van kunt genieten.

Gemakkelijk online bestellen

Wij onderscheiden ons graag van elke andere tuinmeubels winkel. Niet alleen door zeer hoge kwaliteit en service te leveren, maar ook door een zeer klantvriendelijke website. Online vindt u een uitgebreid assortiment aan tuinmeubels in allerlei soorten en maten. Bovendien is onze collectie direct leverbaar. Ook het bestellen van de spullen verloopt uiterst simpel. U hoeft alleen uw gegevens in te vullen. Vanaf een besteding van 20 euro is de verzending ook nog eens gratis. Binnen 48 uur ligt u bestelling op de deurmat.

Vraag het aan onze experts

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en communicatief vaardig. Het zijn experts op het gebied van tuinspullen en hebben kennis van allerlei producten. Ook controleren zij de tuinmeubels regelmatig op kwaliteit. Met veel plezier beantwoorden ze al uw vragen. Bij Uiteraard kunt u ons altijd mailen en bellen. Kortom: voor hoge kwaliteit en service bent u bij onze tuinmeubel winkel aan het juiste adres.