Maatwerk

Bij Tuinmeubelkeuze profiteert u van allerlei voordelen. Bij ons is de klant namelijk koning. Zo kunt u bij ons terecht voor tuinmeubelen op maat. Onze specialisten ontwerpen met veel plezier bijvoorbeeld uw ideale terras of loungeset. Wij zijn erg flexibel en vervullen graag al uw wensen.

Uw tuinmeubel op maat

In het uitgebreide assortiment van Tuinmeubelkeuze komt u misschien wel de perfecte tuintafel of tuinstoel tegen. Het is natuurlijk geweldig wanneer de producten perfect passen bij de stijl van uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan een opvallende rode of blauwe tafel wanneer er in uw tuin veel kleurige bloemen en planten te vinden zijn. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat u niet de perfecte tuinset kunt vinden. In dat geval kunt u bij ons heel gemakkelijk een tuinmeubel op maat bestellen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij aan al uw wensen en eisen voldoen.

Advies en maatwerk van onze experts

Onze specialisten weten van de hoed en de rand. Zo kunnen zij u bijvoorbeeld van advies voorzien over het ontwerp van de loungeset. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde kleur of hoes. Bij eventuele vragen zijn onze experts u bovendien graag van dienst. In samenspraak met ons team bepaalt u de juiste kleur en maat. Ook een bepaalde grootte, afwerking of behandeling behoort tot de mogelijkheden. Al onze meubels worden met de hand gemaakt. Onze experts hebben oog voor detail, en leveren producten af van hoge kwaliteit.

Zelf aan de slag

Eventueel kunt u zelf ook aan de slag met het ontwerpen van uw tuinmeubels op maat. In dat geval leveren wij alleen advies en de benodigde spullen. Denk bijvoorbeeld aan een bouwtekening en passende schroeven. Deze leveren wij u graag. Vervolgens steekt u zelf de handen uit de mouwen. Met een zelf ontworpen tuinmeubel kiest u voor een unieke uitstraling van de tuin. Niemand anders heeft immers hetzelfde design tuinset.